BoCari-engineering-logo-01

Automatisering

Van ontwerp tot en met onderhoud

Het is ons dagelijks werk: de automatisering van productie ontwerpen, bouwen, optimaliseren en onderhouden. We doen dat voor bedrijven in diverse branches, zoals de voeding- en genotmiddelenindustrie, de fijnchemie en de farmacie, waterzuivering & waterbeheerinstallaties. En we doen het volgens internationale standaards (zoals ISA-88 en IEC1131), zodat u weet dat wat we doen goed is. 

De realisatie van nieuwe besturingen is binnen dat werk belangrijk, maar niet zaligmakend. U wilt ook begeleid worden bij de migratie van oude naar nieuwe applicaties en installaties, zoals van S5 naar S7. En dat doen we dus. We werken scenario's uit op basis van techniek, budget en gewenste standaardisatie. Vanzelfsprekend kijken we ook naar de impact die de plannen hebben op en binnen uw organisatie.

Onze engineers zijn getraind in PLC, SCADA, DCS, veldbussen en batchsystemen van de meest toonaangevende leveranciers. Ook eventuele koppelingen met MIS systemen hebben voor ons geen geheimen. Naast de technische kennis hebben wij ook verstand van uw specifieke processen en relevante regelgevingen. Voor het beheer en onderhoud van de productieautomatisering hebben wij de beschikking over een professionele serviceafdeling.

Optimizing the Enterprise; Enabling the Business

Advanced Control 

De volledige geïntegreerde fabriek komt in zicht. De productie moet transparant kunnen communiceren met andere ‘lagen’ van de fabriek. PLC, DCS, SCADA, MIS en ERP zijn de nieuwe bouwstenen. Informatiemanagement en verticale integratie zijn de doelstellingen.

Management Informatie Systemen

Het ontwikkelen van MIS is een specialiteit. Onze aanpak is procesgericht, top down en open. Uw wensen worden vertaald in een plan van aanpak, waarin de hoofdlijnen en de gebieden die extra aandacht behoeven gezamenlijk worden bepaald. Daaruit wordt de scope van het project en het projectplan gegenereerd. 

menuarrow-downcross-circle