BoCari-engineering-logo-01

BoCari Energy

06_processen- Y. Né
02_buffel_suriname- Y. Né
05_processen- Y. Né
09_processen- Y. Né
11_processen- Y. Né
04_voeding- Y. Né
01_cirquit- Y. Né
03_watermerk- Y. Né
10_1_processen- Y. Né
08_curacao- Y. Né
07_processen- Y. Né
12_processen- Y. Né
© Y. Né

Naast de oplevering van nieuwe installaties werkt BoCari nauw samen met haar relaties op het gebied van basic en detailed engineering van elektrotechnische installaties/stationautomatiseringssystemen. Door de kleinschalige en vlakke organisatie zijn wij in staat snel en flexibel te reageren op verzoeken voor projectondersteuning.

Op het gebied van High and Low voltage verrichten wij de volgende werkzaamheden:

- Basic and detail engineering 
- Short circuit and cable calculations
- Budget estimate
- Technical negotiation with vendors and subcontractors
- Design follow-up
- Construction follow-up                                                       
- Commissioning

Desgevraagd adviseren wij vrijblijvend over de eventuele gehele of gedeeltelijke modernisering van de elektrotechnische installatie/onderstation. Daarmee wordt de levensduur verlengd, de beschikbaarheid verhoogd en de onderhoudsinspanning van bestaande productiesystemen verlaagd. BoCari verzorgt de revisie van tekeningen en documentatie van gemodificeerde installaties. Daarmee wordt efficiënte reparatie en onderhoud van elektrotechnische installaties mogelijk.

De toekomst van morgen

Energietransitie

Energietransitie is de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen, zoals zon, wind, biomassa en water. In 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2 neutraal zijn. Dit is belangrijk om de klimaatverandering tegen te gaan, maar ook omdat er steeds minder fossiele brandstoffen zullen zijn. Door dit doel vanuit de overheid moeten veel bedrijven overstappen naar duurzame energiebronnen in de komende jaren (Rijksoverheid, z.d.). 

BoCari wil op deze overgang in energiebronnen inspelen en bedrijven helpen om de overstap naar duurzame energiebronnen te realiseren. 

Om de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie te blijven volgen, beschikt Bocari over een deskundig team. 

menuarrow-downcross-circle