BoCari-engineering-logo-01

Wat doen wij?

Innovatie en Totaaloplossing

De BoCari Groep levert doeltreffende totaaloplossingen voor industriële processen en consultancy-diensten. Hieronder vallen projectengineering, procesautomatisering, projectimplementatie en projectmanagement langs goed georganiseerde lijnen. Onze werkwijze is efficiënt en innovatief. Wij ontwikkelen processen op maat van uw bedrijf en maken deze voor u zichtbaar.

‘Het komt aan op durven en doen’

Met Raad en Daad

De professionals van BoCari worden vanaf het begin bij het proces betrokken. Met hun brede ervaring en hoogwaardige, specialistische kennis staan zij u met raad en daad bij. Vanaf de beschrijving van het proces tot en met het ontwerp, de uitvoering en optimalisering.

BoCari neemt uw projecten in hun geheel aan op basis van Lump Sum/ Turnkey. Dit maakt dat BoCari graag de volle verantwoordelijkheid draagt. U kunt op ons vertrouwen en zelf ervaren dat de toegezegde resultaten inderdaad worden behaald.

Kwaliteit en Veiligheid

BoCari Group is een van de koplopers in de procestechniek. Deze jonge, dynamische groep bedrijven combineert kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

Bocari is een onafhankelijk bedrijf. Wij erkennen het belang van synergie en core competency. Onze relaties met goede leveranciers van hardware én so ware inzake installatiebenodigdheden, processimulatie en procesoptimalisering maakt dat BoCari de moeilijkste problemen voor u oplost.

menuarrow-downcross-circle