BoCari-engineering-logo-01

Marktsector

Olie en gas

De wereld van de petrochemie is bijzonder dynamisch. Procesapparatuur en procesinstallaties worden aldoor compacter en energiezuiniger, doorlooptijden van processen steeds korter. Vandaag de dag moet elke ontwikkelingsgang sneller, efficiënter en veiliger.

Onze engineers zorgen ervoor dat bij het ontwerpen van nieuwe procesroutes, het ontwikkelen, verbeteren en innoveren van producten, de meest innovatieve technologieën beschikbaar zijn en worden toegepast. BoCari maakt gebruik van in-house expertise en verwerft technologieën van derden. Wij werken nauw samen met universiteiten en gerenommeerde bedrijven.

"Wij spreken uw taal en de taal van de chemische industrie"

Water

Voor de winning van water worden op verschillende plaatsen verschillende eisen gesteld. De kwaliteit van het water dat zal worden opgepompt, bepaalt grotendeels het type installatie. Is het water bijvoorbeeld afkomstig uit een vijver of uit een boorput? Is het grondwater of afvalwater? En wat wenst de klant? De klant wil immers tientallen jaren met de installatie vooruit kunnen.

"Innovatieve oplossingen"

BoCari is betrokken bij tal van projecten die met water hebben te maken, zoals watermanagement en duurzaam gebruik of hergebruik van water. Met de inzet van kennis, ervaring en materieel ontwikkelen wij innovatieve oplossingen.

BoCari voert projecten uit in Nederland, Suriname en het Caribische gebied.

Voeding

Het belang van voedselveiligheid, kwaliteit, snelheid van levering, hygiëne en de integriteit van installaties staat bij BoCari voorop. We ontwerpen en implementeren industriële automatisering, inclusief de zo belangrijke koppeling met uw ERP-systeem. Via Tracking & Tracing kunnen producten door de hele keten gevolgd en herleid worden en de receptuur efficiënt beheerd.

"We doen het allemaal en we doen het goed"

Farmacie

BoCari heeft regelmatig opdrachten van bedrijven in de farmacie-sector.

"Goed voorwerk"

Zij staat bij haar opdrachtgevers bekend om haar goede voorbereiding. Conform het gezegde is daarmee het halve werk al gedaan. Klanten hebben veel baat bij goed voorwerk.

Onze voorbereiding bestaat uit o.a. de opstelling van een validatieplan, de ontwikkeling van ontwerpdocumenten en testprotocollen. Denk daarbij aan een kwaliteits- en projectplan, functionaliteits- en detailspecificaties, FAT/SAT en IQ/OQ volgens het GAMP V-model.

Infra

Ons ingenieursbureau BoCari Infra levert multidisciplinaire diensten op het gebied van engineering en de uitvoering van nationale en internationale infrastructurele werken. Wij zijn actief in de sectoren ruimtelijke inrichting, betonnen kunstwerken, havens en waterwegen, spoorwegen en instandhouding. BoCari-infra is samen met haar partners actief in grootschalige infrastructurele projecten en gaat daarnaast graag de uitdaging aan om gemeentelijke vraagstukken op te lossen.

"Actief in grootschalige infrastructurele projecten"

Veiligheid

BoCari is een multidisciplinair ingenieursbureau dat veiligheid hoog in het vaandel draagt. Wij zijn werkzaam voor de Farmaceutische industrie, Voedingsmiddelenindustrie, Petrochemisch en Chemische industrie, Energie, en zijn gespecialiseerd in diverse vakdisciplines waaronder procestechniek, industriële automatisering, electrical & instrumentation.

"Jarenlange ervaring"

Consultancy

Onze consultants maken onder meer gebruik van standaard methodieken, zoals ISA-88 en ISA-95. Hiermee kunnen wij snel en doeltreffend de juiste informatie verzamelen en beoordelen.

"Snel en doeltreffend"

menuarrow-downcross-circle