BoCari-engineering-logo-01

BoCari Group

03_watermerk- Y. Né
10_1_processen- Y. Né
02_buffel_suriname- Y. Né
09_processen- Y. Né
12_processen- Y. Né
06_processen- Y. Né
11_processen- Y. Né
08_curacao- Y. Né
05_processen- Y. Né
07_processen- Y. Né
01_cirquit- Y. Né
04_voeding- Y. Né
© Y. Né

De BoCari Group is een jonge, dynamische groep bedrijven, die behoort tot de koplopers op het gebied proces technische dienstverlening. Met onze specialisten bieden wij u totaal-oplossingen om uw project te realiseren. Wij zijn kundig op het gebied van projectengineering, procesautomatisering, projectimplementatie en projectmanagement. Wij maken voor u deze processen zichtbaar, ontwikkelen nieuwe processen op maat van uw bedrijf als dat nodig is, en zorgen ervoor dat die volledig kunnen worden toegepast. Dankzij een gestructureerde projectmanagementmethodiek worden al deze kritische factoren beheerst.

BoCari International

BoCari legt zich toe op strategische kerndoelen: Groei, Productiviteit, People en Profit. Onze dienstverlening is gericht op het creëren van innovatieve oplossingen, gebaseerd op onze diepgaande kennis en ruime praktijkervaring.
meer informatie

BoCari Logistics

BoCari Logistic Services (BLS) beschikt over de kennis en ervaring om logistieke processen te ontwerpen, c.q. te optimaliseren. Samen met de opdrachtgever evalueert BoCari Logistic Services de bestaande situatie.
Meer informatie

BoCari Energy

BoCari wil op deze overgang in energiebronnen inspelen en bedrijven helpen om de overstap naar duurzame energiebronnen te realiseren. Door de kleinschalige en vlakke organisatie zijn wij in staat snel en flexibel te reageren op verzoeken voor projectondersteuning.
meer informatie

BoCari IT

Nieuwe informatietechnologieën volgen elkaar in hoog tempo op, maar het is te riskant voor een bedrijf om direct met elke nieuwe technologie mee te gaan. Maar hoe bepaalt een bedrijf of hij een technologie wel of niet gaat gebruiken?
Meer informatie
menuarrow-downcross-circle