BoCari-engineering-logo-01

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

De BoCari Groep staat voor een goede samenwerking tussen vakkundige technische professionals en ondernemingen. Wij ondersteunen het ondernemen met inachtname van ethische principes en met respect voor alle betrokkenen. Gezamenlijk komen wij tot een milieuverantwoord proces of product dat geheel aan de doelstellingen van de opdrachtgever beantwoordt. Wij zijn trots op de langdurige en solide relaties met onze opdrachtgevers.

‘Techwoman’

Portret foto Grace

Grace Boldewijn is mijn naam. Ik ben oprichtster van BoCari (1998) en algemeen directeur van BoCari en BoCari Groep. De European Federation of Black Women Business Owners (de EFBWBO) riep mij uit tot Zwarte Zakenvrouw van Nederland 2002, een onderscheiding die nationaal en internationaal erkenning geeft.

‘Ik geniet van het vinden van oplossingen’

Oprichters

BoCari Engineering, een internationaal opererend bedrijf, levert u deskundigheid in technische dienstverlening, op basis van hoogwaardige kennis en brede praktijkervaring. BoCari is in 1998 opgericht door de ondernemers Grace Boldewijn en Julius Carrilho. Zij zijn beide ervaren consultants met kennis en passie voor techniek. 

Grace Boldewijn, CEO van de BoCari Groep, werd in 2002 door de European Federation of Black Women Business Owners (de EFBWBO) uitgeroepen tot Zwarte Zakenvrouw van Nederland 2002. Een onderscheiding die nationaal en internationaal erkenning en waardering geeft.

BoCari ondersteunt het ondernemen met inachtname van ethische principes en met respect voor een ieder. Vanuit deze visie leveren wij onze technische dienstverlening op maat. We streven ernaar een solide, op wederzijds vertrouwen gestoelde relatie met uw organisatie op te bouwen.

menuarrow-downcross-circle