BoCari-engineering-logo-01

Project Plant Intelligence

09_processen- Y. Né
06_processen- Y. Né
10_1_processen- Y. Né
07_processen- Y. Né
12_processen- Y. Né
01_cirquit- Y. Né
02_buffel_suriname- Y. Né
03_watermerk- Y. Né
08_curacao- Y. Né
11_processen- Y. Né
05_processen- Y. Né
04_voeding- Y. Né
© Y. Né

Bij Plant lntelligence is de designer / engineer verantwoordelijk voor het digitaliseren van (deel) installaties in de industrie. Gedacht moet worden aan het in kaart brengen van de as-built situatie waarbij de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd. De engineer is verantwoordelijk voor de juiste digital weergave van het (deel) proces waarbij interactie plaatsvindt met diverse Intelligente systemen. Voor deze interactie tussen PLC-systemen en E-Plan systemen ontwikkelen wij nieuwe innovatieve modellen die toegepast worden bij onze opdrachtgevers.
Bij BoCari werken senior E-Plan engineers/programmeurs en ICT deskundigen met veel
praktijkervaring op het gebied van digitale transitie.

Onze opleiding

Binnen onze Trainings & Experience center hebben wij diverse opleidingsmodules. Een onderdeel daarvan is de module Project Intelligence waarbij het accent gelegd wordt op o.a hardware engineering. In deze trainingsmodule worden diverse aspecten belicht. Zo starten wij eerst met het opdoen van vaardigheden op het gebied van electrical. Uiteindelijk kan de cursist zelfstandig een consistent datamodel opzetten, waarbij de gegevens aangevuld worden met project gerelateerde informatie met betrekking tot componenten en bedrading. Met de inzet van het digitale engineeringsplatform van Eplan zijn foutmarges en doorlooptijden geminimaliseerd.

Vandaag heeft Bocari aan drie cursisten het certificaat van Plant Intelligence kunnen uitreiken. De gelukkigen zijn Elaine, Ingmar en Theo. Zij hebben in drie maanden tijd de cursus succesvol doorlopen.

menuarrow-downcross-circle