BoCari-engineering-logo-01

Project IT4EVERY1

april 19, 2021
02_buffel_suriname- Y. Né
01_cirquit- Y. Né
03_watermerk- Y. Né
12_processen- Y. Né
08_curacao- Y. Né
11_processen- Y. Né
09_processen- Y. Né
05_processen- Y. Né
04_voeding- Y. Né
06_processen- Y. Né
10_1_processen- Y. Né
07_processen- Y. Né
© Y. Né

Bocari bestaat 20 jaar en voert projecten uit in de techniek. Techniek is een omvangrijk woord. Met het project IT4Every1 zal ik het automatiseringsgedeelte dichter bij u brengen. Met IT4Every1 willen wij  d.m.v. creatieve concepten investeren in de kennis van mensen die weer willen terugkeren naar het arbeidsproces.

Wat doen wij:

Natural connection: tussen mens en mens kunnen wij zorgdragen dat deze doelgroep , in eerste instantie bestaande uit 25 personen, de opleiding voor de volle 100% doorloopt. Dit doen wij door in een duurzaamheidstest te doen. In deze test zien wij wat voor type persoon de training gaan volgen. 

Sandwicht model: op een creatieve en persoonlijke manier brengen wij het thema programmeren onder de aandacht. Dit gebeurd eerst klassikaal daarna wordt de training op maat gegeven. Dit gedeelte kan online worden gevolgd, in je eigen omgeving.  

Mens en haar omgeving: De cursist zal worden gecoacht en de opdrachtgever zal worden ontzorgd. Hierdoor komt er een duurzame uitplaatsing tot stand. Dit is immers waar de werkgevers  voortdurend grote behoefte aan hebben. 

Het project IT4Every1 zal als eerste worden uitgerold in West Brabant. Hoe mooi is het niet om West Brabant als eerste op de kaart te plaatsen als regio waar Techniek voor iedereen toegankelijk is?

menuarrow-downarrow-leftarrow-rightcross-circle